Verzekeringen Vessem

“Interpersoonlijk en onafhankelijk financieel advies met (optimaal) gebruik van de digitale mogelijkheden”

Het adviseren en bemiddelen in een verzekeringsproduct is en blijft maatwerk. Jij gaat immers een contract aan voor het komende jaar en de volgende jaren!

Jacques A. de Bot is een allround verzekeringsmakelaar in Vessem. Wij inventariseren samen jouw verzekeringswensen en vergelijken alle verzekeraars op premie en voorwaarden. Deze voorwaarden zijn zeer essentieel, immers bij een schademelding wil jij een adequate afhandeling van de ontstane schade. Wij staan jou ook dan met raad en daad bij!

Samen brengen wij in kaart welke risico’s verzekerd moeten worden, welke risico’s wenselijk zijn om te verzekeren en welke risico’s jij niet noodzakelijk hoeft te verzekeren.

Uiteraard staan hierbij jouw wensen duidelijk voorop! Na de inventarisatie, gaan wij voor jou aan het werk; in ons adviesrapport geven wij duidelijke adviezen, waarbij rekening wordt gehouden met de polisvoorwaarden en het bijbehorende prijskaartje!

Na jouw akkoord, sluiten wij de verzekering bij de verzekeraar. Wij kunnen voor jou bij vrijwel alle verzekeraars sluiten (acceptatie veelal op basis van volmacht, in bepaalde gevallen dienen wij ter acceptatie voor te leggen aan de verzekeraar).

Altijd verzekeringsadvies voor al jouw particuliere- en bedrijfsverzekeringen!

Niets is gratis, wij ontvangen een passende vergoeding van de verzekeraar, iedere verzekeraar geeft aan ons dezelfde vergoeding. Wij zijn dus absoluut niet verbonden met enige verzekeraar. Wij zijn volledig onafhankelijk.

Voor woonlasten-, inkomens-, risico, beleggings- en levensverzekeringen betaal jij ons een vooraf overeengekomen passende vergoeding! Voor alle verzekeraars is het bij dit soort verzekeringen verboden om provisie uit te betalen. De eerste bespreking in Vessem is altijd gratis!