Ons team

Foto van Jacques A. de Bot
Jacques A. de Bot

Functie: Verzekeringsmakelaar

Jacques A. de Bot, is in het verleden als zelfstandig beursverzekeringsmakelaar werkzaam geweest. Hij adviseert en bemiddeld voor u, alle mogelijke bedrijfsverzekeringen. Zijn specialisaties is met name, de horeca, bouw, ZZP’ers en consultants. Door zijn jarenlange ervaring, maakt hij voor u een exacte risicoanalyse en kunnen wij u een zeer scherpe premie aanbieden.

Foto van Maria J. Esquierdo
Maria J. Esquierdo
Functie: Office Manager, Bachelor of Business Administration

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden en afhandelen van hypotheek en-verzekeringsaanvragen. Dat is ook waar mijn passie ligt.
Iets voor anderen mensen kunnen betekenen is voor mij zowel zakelijk als privé altijd erg belangrijk geweest. In mijn functie als Office Manager kan ik daadwerkelijk het verschil maken. Klantgericht en doorzettingsvermogen zijn twee eigenschappen die op mij van toepassing zijn. Het opbouwen van een langdurige relatie met onze klant is datgene waar ik naar streef. “Doen wat je zegt en zeggen wat je doet” vind ik persoonlijk een mooie basis om te werken aan deze langdurige klantrelatie.